Top billede

Kundeklub - Knyt dine kunder til din forretning

 

Knyt dine kunder til din forretning uanset om det er til webshop og/eller fysisk butik

Kundeklub er en kosteffektiv marketingskanal, hvor man har mulighed for at øge top og bundlinje og man lærer sine kunder at kende. Målret butikkens markedsføring og kommunikation direkte til den enkelte kunde. Et medlem handler for op til 70% mere, end et ikke medlem.

 

Tilpas din egen kundeklub

Med SMSklub betaler du kun for de features du som butik har brug for. Du bestemmer selv om kunden skal afregnes i points eller i procent, der udover har du tilvalg som eksempelvis nyhedsmails eller SMS kampagner. Der vil altid være mulighed for at se hvad dine kunder handler for i gennemsnit, alders målgruppe, køn, fødselsdagshilsen og meget mere. Du kan få tilmeldingsformularer til Facebook, mobil og hjemmeside.

 

Slip for kundekort med en App

Med din butiks egen mobil App, til både iOS og Andriod, slipper i for dyre kundekort, og gør det enkelt for jer og kunden. Få lavet  og designet jeres App, efter eget ønske. Scan stregkoden vist i App’en ved køb i butikken samtidig med at kunden kan se optjent bonus til brug i butikken. Endvidere med mulighed for links og reklamer samt rettelse af personinformation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

icon

Bliv ringet op